Friday, July 15, 2011

Τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα, part 1

Το Expert Express ξεκινά με Mi-Ro


Ποιες είναι οι λεπτομέρειες, μικρές και μεγάλες, που κάνουν πλήρες το στυλ και το lifestyle μιας γυναίκας; Οι κορυφαίοι έλληνες σχεδιαστές αποκαλύπτουν στη Stylista, ένας κάθε φορά, τη δική τους άποψη-λίστα πάνω στο θέμα, ώστε να δούμε πώς τα πάμε στον δρόμο προς την ολοκλήρωση. Το Expert Express ξεκινά με τους αγαπημένους MI-RO.

Έχοντας πλέον περάσει στο επόμενο στάδιο -από «αγαπημένοι σχεδιαστές των celebrities» σε «celebrity σχεδιαστές»- οι νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι Γιάννης Ράπτης και Δημήτρης Μαστρόκαλος, το μυαλό και η καρδιά του ντουέτου Mi-Ro, ανοίγουν το μεγάλο αφιέρωμα της Stylista στους Style Experts. Μαζί από το 2003, ο Γιάννης και ο Δημήτρης κέρδισαν αμέσως σημαντικές διακρίσεις στο εξωτερικό ενώ αγαπήθηκαν κεραυνοβόλα από τους Έλληνες fashion insiders και την εγχώρια show-biz. Το σχεδιαστικό δίδυμο αλληλοσυμπληρώνεται κάνοντας πράξη την αγάπη και τις γνώσεις του για τη μόδα, στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι δημιουργώντας ρούχα αλλά ετοιμάζοντας τη λίστα της Stylista με τα 10 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσει – ή να κατακτήσει…


1. Κλασικά ψηλά τακούνια
«Εμείς λέμε “όχι” στην πλατφόρμα. Πιστεύουμε πως είναι το πιο αντι-σεξουαλικό παπούτσι που έχει κατασκευαστεί ever!».
2. Λαμπερό χαμόγελο
«Περιποιήσου τα δόντια σου για υπέροχες φωτογραφίες! Να μείνουν οι φετινές διακοπές αξέχαστες και να ποζάρεις πάντα μπροστά στον φακό σαν αληθινή σταρ».
3. Σεβασμό στο δέρμα της
«Ένα μαυρισμένο σώμα είναι πολύ όμορφο. Ένα καμένο-ξεφλουδισμένο, όχι! Το αντιηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας είναι πλέον απαραίτητο ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο».
4. Αυτογνωσία
«Άρχισε από το πιο εύκολο, ένα μαγιό που κολακεύει τον σωματότυπό σου, «περιορίζει» τα ντεφό και αναδεικνύει σε όλο τους το μεγαλείο τα θετικά σου στοιχεία. Για τον μεσογειακό σωματότυπο, προτείνουμε mix’n’match μπικίνι».
5. Ανοιχτό μυαλό (και) στη μόδα    
«Ένα έθνικ φόρεμα με αναφορές σε οποιοδήποτε πολιτισμό αποτελεί κομμάτι-σύμβολο για το ολοκληρωμένο στυλ μιας γυναίκας. Αν μάλιστα οι αναφορές αυτές προέρχονται από τον ελληνικό πολιτισμό, ακόμα καλύτερα!».
6. Ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό χτένισμα
«Η εποχή δεν ενδείκνυται για περίτεχνες κατασκευές στο κεφάλι! Γενικά, παντού και πάντα, το ζητούμενο είναι να μη φαίνεται ότι έχεις καταβάλλει υπερ-προσπάθεια για το τέλειο αποτέλεσμα του look σου».
7. Κάτι λευκό
«Οπωσδήποτε ένα λευκό ρούχο, μια λευκή τσάντα, ένα ζευγάρι λευκά σανδάλια, ένα βασικό αξεσουάρ στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού και της διαχρονικής κομψότητας».
8. Επίγνωση της περίστασης
«Απλό παράδειγμα: Όχι πούδρες, όχι smoky eyes σε θάλασσες και ακτές! Το ελαφρύ, φυσικό και χωρίς υπερβολές μακιγιάζ είναι ο καθρέφτης μιας αληθινά όμορφης γυναίκας του καλοκαιριού. Τον χειμώνα, το ξανασυζητάμε».
9. Μικρή αποσκευή
«Ταξίδεψε με τα απολύτως απαραίτητα. Λίγα ρούχα - έξυπνοι συνδυασμοί! “I’m travelling light”, τραγουδούσε κάποτε η Billie Holiday, που ήταν (και) είδωλο του στυλ, σημειωτέον».
10. Έρωτα
«Γιατί όλα τα παραπάνω πρέπει να έχουν συγκεκριμένο αποδέκτη: αυτόν που θα σε κάνει ευτυχισμένη!»


Σας προτείνουμε:
1. Μαύρα πέδιλα λουστρίνι Jimmy Choo (Καλογήρου, τηλ. 210-3356426)
2. Οδοντόκρεμα AIM White Now Ice Cool Mint
3. Avene Eau Thermale Reflexe Solaire SPF50+
4. Μπικίνι Yamamay (24.90€ το σουτιέν και 15.90€ το σλιπ, τηλ. 210-6300166)
7. Λευκή τσάντα Fullah Sugah (τηλ. 210-9939909)
9. Φούξια sac de voyage Mulberry (τηλ. 210-6100615)

stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...