Friday, July 8, 2011

5 λάδια που θα λατρέψουν τα μαλλιά σου! Μη φοβηθείς να τα χρησιμοποιήσεις!

Αύριο ετοιμάζω θέμα για τα λάδια μαλλιών, είπα στα υπόλοιπα κορίτσια του γραφείου και η αμέσως επόμενη αντίδραση είναι πολλά ζευγάρια μάτια με βλέμμα τρόμου να κοιτούν προς το μέρος μου! Και αναφέρω πρόχειρα μερικές αντιδράσεις: "Αν θέλω τα μαλλιά μου να λαδώσουν μένω και άλουστη!".
"Δεν θα έβαζα ποτέ λάδι στα μαλλιά μου."Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω λάδι ούτε καν στο σώμα μου" και πολλά ακόμη τέτοια...

Λοιπόν, κορίτσια! Ας το πάρουμε από την αρχή: τα λάδια μαλλιών δεν λαδώνουν, ενυδατώνουν. Και ναι, είναι ιδανικά για κάθε τύπο μαλλιών αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις σωστά. Εξάλλου, τα λάδια μαλλιών είναι η πιο πρόσφατη αγάπη της κοσμετολογίας (όχι ότι δεν υπήρχαν και παλιότερα!) που ήρθαν για να επιβάλλουν την παρουσία τους στα ντουλάπια του μπάνιου μας. Παρακάτω σου έχουμε πέντε λάδια μαλλιών για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Πριν, όμως, από αυτό, οι απαραίτητες οδηγίες χρήσεις για να το κάνεις σωστά και να δεις πράγματι αποτέλεσμα!

Λάδια μαλλιών: οδηγίες προς... ναυτιλομένες!
1.
Κάθε λάδι μαλλιών έχει τον δικό του τρόπο χρήσης. Πριν το λούσιμο, μετά το λούσιμο, πριν το πιστολάκι, μετά το πιστολάκι. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες προτού εφαρμόσεις το προϊόν στα μαλλιά σου ή ζήτησε διευκρινίσεις.
2. Τα λάδια μαλλιών δίνουν βαθιά ενυδάτωση στην τρίχα και ως εκ τούτου τα βοηθούν να φαίνονται και πιο λαμπερά. Αυτό, όμως, δεν είναι αυτοσκοπός. Στόχος των λαδιών για τα μαλλιά είναι κατά βάση να επαναφέρουν την υγεία στην τρίχα.
3. Είναι απαγορευτικό να χρησιμοποιούμε το λάδι μαλλιών στην ρίζα. Μόνο μήκη και άκρες αυστηρά.
4. Προσοχή στην ποσότητα! Μια με δύο σταγόνες είναι ακριβώς όσο πρέπει και εξαρτάται πάντα από την πυκνότητα και το μήκος τους.
5. Μην ξεχνάς! Αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου, βάλε 1-2 σταγόνες στα χέρια σου και πέρασε το προϊόν ανάμεσα στα μαλλιά σου ξεκινώντας περίπου από το ύψος του αυτιού και κάτω.

Δες τα αγαπημένα μας λάδια 


Nuxe Huile Prodigieuse

Πολυχρηστικό και πολυαγαπημένο! Από την πρώτη φορά που λανσαρίστηκε στα φαρμακεία, το λάδι της Nuxe έχει κάνει θραύση. Με ένα προϊόν έχεις κι εδώ τρεις διαφορετικές χρήσεις (πρόσωπο, σώμα, μαλλιά) αλλά πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην ποσότητα. Όχι στις υπερβολές! Περιέχει έξι έλαια και βιταμίνη Ε. 




L' Oreal Professionnel Mythic Oil

Είναι ότι πιο νέο κυκλοφόρησε στα ράφια των κομμωτηρίων από όπου μπορείς να το προμηθευτείς. Το Muythic Oil έχει στη σύνθεσή του δύο διαφορετικά έλαια: avocado για εξαιρετικές θρεπτικές ιδιότητες και έλαιο σταφυλιού με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προσφέρει βαθιά θρέψη, έντονη λάμψη, απαλότητα και δράση ενάντια στο φριζάρισμα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους:

1. Πριν από το χτένισμα,  σε λουσμένα και σκουπισμένα μαλλιά, στα μήκη και τις άκρες. Προσφέρει ευκολία στο χτένισμα. Τα μαλλιά γίνονται εξαιρετικά απαλά και λεία.
2. Μετά το χτένισμα, εφαρμόστε μερικές σταγόνες του Mythic Oil, στα μήκη και τις άκρες. Τα μαλλιά θα αποκτήσουν άμεσα λάμψη και μεταξένια υφή.
3. Στο κομμωτήριο, ο κομμωτής σου, έχει τη δυνατότητα ανάμειξης με την βαφή Majirel για μοναδικά αποτελέσματα στο χρώμα των μαλλιών. Χαρίζει λάμψη μοναδική απαλότητα και θρέψη. 

Κοστίζει €25.00



Les Petit Marsailles huile nutrition intense

Μια οικονομική πρόταση που μπορείς να βρεις και στο super market την στιγμή που κάνεις τα ψώνια του σπιτιού σου! Το συγκεκριμένο λάδι είναι και αυτό πολυχρηστικό καθώς μπορεί να φορεθεί σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Περιέχει στη σύνθεσή του βούτυρο καριτέ, γνωστό και για τις θρεπτικές του ιδιότητες και argan oil από το Μαρόκο που δίνει σε βάθος ενυδάτωση. Κοστίζει μόλις €4.96.


Roger & Gallet Huile Sublime

Ξηρό λάδι θρέψης πολλαπλής χρήσης που ενυδατώνει, θρέφει και τονώνει όχι μόνο τα μαλλιά μας αλλά και το πρόσωπο και το σώμα. Περιέχει στη σύνθεσή του έλαια αμυγδάλου για απαλότητα, καμέλια για ελαστικότητα, macademia για θρέψη, argan κατά της ξηρότητας και πολλά ακόμη. Επιπλέον, σε αυτό το προϊόν θα βρεις βιταμίνη Ε η οποία έχει αντιοξειδωτική δράση. Θα το βρεις στα φαρμακεία και η ενδεικτική τιμή του είναι €29.50.



Kerastase Elixir Ultime

Το όνομα Kerastase αποτελεί από μόνο του εγγύηση για το αποτέλεσμα που θα έχεις στα μαλλιά σου. Το προϊόν αυτό που έκανε το ντεμπούτο του λίγους μήνες πριν περιέχει έλαια που χαρίζουν βαθιά θρέψη και ενυδάτωση όπως μεταξύ άλλων το θρυλικό έλαιο argan (ένα από τα πιο δημοφιλή και σπάνια έλαια που προέρχεται από το Μαρόκο, γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες, που ενδυναμώνει την τρίχα) αλλά και έλαιο καμέλιας που χαρίζει υπέροχο άρωμα στα μαλλιά!
Ιδανικό να το έχεις στην τσάντα σου και να το χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή! Ενδεικτική λιανική τιμή: €34.00

Extra info:
Πώς θα αποκτήσεις λαμπερές και πλούσιες μπούκλες; Ποιο είναι το μυστικό;
 


tlife.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...