Wednesday, July 13, 2011

Ρίγες: Ποτέ στο ίδιο μοτίβο!

Με έμπνευση τις striped εμφανίσεις των σταρ, φόρεσε κι εσύ το απόλυτο καλοκαιρινό print με έναν από τους hot τρόπους που προτείνουν!


Είναι chic, διαχρονικές και δεν πρόκειται να τις βαρεθείς σύντομα, αφού θα βρεις αμέσως κάποιον έξυπνο τρόπο να τις φορέσεις: Οι stars μας το επιβεβαιώνουν μέσα από την αδυναμία τους στις ρίγες, προτείνοντάς τις η καθεμιά με το δικό της τρόπο.

Αν και εγκυμονούσες, η Tori Spelling και η Selma Blair φροντίζουν πάντα να είναι κομψές. Η chic μαρινιέρα-φόρεμα, ειδικά όταν είναι μάξι και με λοξές ρίγες (που πάντα "κόβουν" πόντους) δε μπορεί παρά να κολακεύσει. Φοριέται στην πόλη με ένα ζευγάρι wedges, στο νησί με σανδάλια, αλλά και σε ημιεπίσημες εκδηλώσεις με τα απαραίτητα κοσμήματα.
Με το ανάλογο styling, οι ρίγες φοριούνται παντού: Από τη μία η Ellen Pompeo στο Λος Άντζελες, με μάξι ριγέ φόρεμα, έδειξε στιγμιαία stylish προσθέτοντάς του αρχαιοελληνικά σανδάλια για μια χαλαρή βόλτα. Από την άλλη, η Pippa Middleton που εθεάθη πρόσφατα με το δικό της ριγέ look, θεωρείται υπόδειγμα για το γραφείο. Ένα ζευγάρι chic εσπαντρίγιες, ένα ωραίο τζάκετ από πάνω και είσαι έτοιμη!

Η Eva Mendes και η Kim Kardashian προτιμούν συνήθως μία παραλλαγή της μαρινιέρας, με λευκές και κόκκινες ρίγες. Δείχνει πολύ ενημερωμένη και το ίδιο κομψή με την κλασική μπλε-άσπρη ρίγα, ενώ απογειώνεται αν τη συνδυάσεις με neutral αξεσουάρ. Extra tip: Ένα έντονο ματ κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση θα ολοκληρώσει υπέροχα την κοκκινόλευκη μαρινιέρα σου.
Το ριγέ παντελόνι είναι ένα αρκετά απαιτητικό ρούχο. Καλό θα είναι να προτιμήσεις μια ρίγα να αρκετά διακριτική, όπως στην περίπτωση της Kate Moss και της Ηeidi Klum (και οι δύο φοράνε leggings Isabel Marant). Αν δε διαθέτεις κι εσύ αναλογίες μοντέλου, τότε καλύτερα προτίμησε τις ρίγες με τη μορφή βερμούδας ή cropped παντελονιού, αλλιώς τα τακούνια είναι υποχρεωτικά!

Η Έβελυν Καζατζόγλου, η Claudia Schiffer και η Paris Hilton είναι λάτρεις των σύγχρονων βερσιόν της κλασικής μαρινιέρας και η καθεμία φοράει το ρούχο-σύμβολο βασισμένη στο προσωπικό της στυλ. Η Έβελυν (από τις πιο καλοντυμένες στα φετινά βραβεία Mad) είχε έναν αέρα pin-up girl  με το σύνολο Sonia Rykiel που διάλεξε, η bohemian Claudia προτιμά X-large πλεκτά για τα καθημερινά looks της, ενώ η Paris συνδυάζει ριγέ t-shirts και blue jeans για casual-chic εμφανίσεις.

Επέλεξε να επενδύσεις σε ένα κομμάτι μαρινιέρας που χρειάζεσαι περισσότερο ή που πιστεύεις πως θα ευχαριστηθείς πιο πολύ, βάλτο αμέσως στη βαλίτσα των διακοπών και θα μας θυμηθείς!


stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...