Saturday, July 16, 2011

Στιλ και οικονομία! Τι μπορείς να ψωνίσεις όταν το budget σου είναι το πολύ 50 ευρώ...

Η αγορά είναι γεμάτη μοδάτα, καλόγουστα και οικονομικά ρούχα. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κανένας λόγος να ξοδευτείς ολόκληρη για να ντυθείς στιλάτα....

Έχεις διαβάσει όλα τα trends για τη φετινή σεζόν και είσαι πανέτοιμη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να ξεχυθείς στις παραλίες. Διακοπές! Πριν από τη μεγάλη στιγμή του καλοκαιριού το tlife.gr σου ετοιμάζει τη βαλίτσα με έξυπνα και οικονομικά looks. Γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζεις το γούστο και η καλή αισθητική δεν έχει να κάνει με το τι ξοδεύεις.



Εάν η διάθεσή σου για τις διακοπές είναι μεγάλη αλλά η τσέπη σου μικρή δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς. Φρόντισε να κάνεις έξυπνες κινήσεις και αγορές ώστε να είσαι και στιλάτη και να έχεις περισσότερα χρήματα για το νησί. Εκτίμησε τα ρούχα που ήδη έχεις στη ντουλάπα σου κάνοντας mix and match συνδυασμούς με παλιά και καινούρια ρούχα.
Για να το καταφέρεις αυτό όμως χρειάζεσαι κάποια κομμάτια ώστε να χρησιμοποιηθούν ως βάση. Φρόντισε λοιπόν να πάρεις μαζί σου ένα τζιν σορτσάκι, σανδάλια, ένα φόρεμα σε έντονους χρωματισμούς, το μαγιό, τα γυαλιά και το ψάθινο καπέλο σου.

Φόρεμα hm.com

Αμπίρ midi φόρεμα σε φωτεινό ροζ χρώμα για όλες τις ώρες. Από φλατ σανδάλια μέχρι ψηλοτάκουνα με τα ανάλογα αξεσουάρ.

Τιμή: 8.55€












Γυαλιά ηλίου Moschino buldoza.gr

Εξαιρετικά γυαλιά ηλίου με πορτοκαλί ντεγκραντέ φακούς. Κάνε τη διαφορά και απόκτησε ένα χρωματιστό ζευγάρι για φέτος το καλοκαίρι.

Τιμή: 18.00€








Τοπ Blanco

Floral στράπλες τοπ για να το φορέσεις με μια φαρδιά λευκή παντελόνα και δερμάτινο ζωνάκι στη μέση ή με ψηλόμεση κοντή φούστα για πιο girly διάθεση.

Τιμή: 19.90€











Σορτς gbuyquess.com

Καυτό τζιν σορτς για να το φοράς με τις αγαπημένες σου τουνίκ και τα φλατ δερμάτινα σανδάλια σου, αλλά και σε beachwear εμφανίσεις.

Τιμή: 20.00€











Ζώνη Zara

Πλεκτή ζώνη με ξύλινη λεπτομέρεια και σε υπέροχη κοραλί απόχρωση για να τη φοράς με τα κοντά jumpsuits και τα maxi αέρινα φορέματά σου.

Τιμή: 9.90€












Κολιέ Alexi Andriotti Accessories

Μακρύ λεπτό κολιέ με πολύχρωμες λεπτομέρειες για πιο casual εμφανίσεις. Τις πρωινές κυρίως ώρες φρόντισε να μην είσαι υπερφορτωμένη από κοσμήματα. Ένα κολιέ είναι η καλύτερη επιλογή!

Τιμή: 13.50€







Πέδιλα hm.com

Υπέροχα μπλε πέδιλα με φελό για τις chic - casual και όχι μόνο εμφανίσεις στην πιο οικονομική τιμή της αγοράς. Εντυπωσίασε, χωρίς να ξοδευτείς ιδιαίτερα!

Τιμή: 16.35€











Καπέλο Alexi Andriotti Accessories

Λευκό chic καπελάκι με μπλε ριγέ κορδέλα για ένα navy πρωινό look, που θα δώσει άλλον αέρα στο outfit σου.

Τιμή: 19.90€









Φουλάρι Loud buldoza.gr

Υπέροχο χρωματιστό φουλάρι με πουά διακριτικό print για να δίνεις μια πιο ethnic διάθεση και περισσότερο στυλ στην εμφάνισή σου.

Τιμή: 12.00€











Τα καφτάνια και οι παντελόνες μπορούν να συνδυαστούν άψογα με μονόχρωμα t-shirts και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί ως αργά το βράδυ. Eίναι ρούχα ανάλαφρα και ευκολοφόρετα που μπορείς να έχεις μαζί και στην τσάντα της παραλίας... και ό, τι προκύψει! Ένα ζευγάρι funky σκουλαρίκια μπορούν να αναβαθμίσουν αυτόματα το στιλ σου σε βραδινό.
 

Γυαλιά ηλίου Accessorize

Γυαλιά ηλίου τύπου 50's σε υπέροχη βεραμάν απόχρωση και χρυσό. Μαζί με ένα ψάθινο καπελάκι έχεις την πιο trendy πρωινή εμφάνιση.

Τιμή: 23.50€









Παντελόνι Fullah Sugah

Ψηλόμεσο ανδρικού τύπου floral παντελόνι σε πράσινες αποχρώσεις για να το φοράς με τα αγαπημένα σου μονόχρωμα τοπ και δερμάτινα σανδάλια.
Ανακάλυψε όλη τη συλλογή στο fullahsugah.gr

Τιμή: 27.50€







 

Τσάντα buldoza.gr

Τσάντα χειρός σε pastel ροζ απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες για εκείνες, που θέλουν να έχουν ένα πιο chic -girly look.

Τιμή: 28.50€









Σκουλαρίκια Alexi Andriotti Accessories

Χυσά με πράσινες σμαραγδί λεπτομέρειες κρεμαστά σκουλαρίκια για πιο glam - ethnic look. Φόρεσέ τα με μια πολύχρωμη τουνίκ κι ένα λευκό σορτς και είσαι έτοιμη!

Τιμή: 9.50€









Καπέλο Achilleas Accessories

Ψάθινο καπελάκι με chic τριχρωμία για πιο androgyne look ακόμη και στις διακοπές σου στο νησί. Μια loose παντελόνα κι ένα αμάνικο πουκάμισο από μέσα είναι η καλύτερη επιλογή.

Τιμή: 14.50€








Τουνίκ hm.com

Υπέροχη floral τουνίκ, που έχει σαν βάση της το σαμπανί χρώμα. Προτίμησέ τη με ένα denim παντελόνι μέχρι το ύψος του αστραγάλου και δερμάτινα σανδάλια. Είναι το κατάλληλο look για το νησί, αλλά και για την πόλη.

Τιμή: 17.05€








Κολιέ Accessorize

Εντυπωσιακό κολιέ κοντά στο λαιμό με χάλκινες και πορτοκαλί λεπτομέρειες για να δώσεις ένταση σε ένα minimal look.

Τιμή:  24.90€











Μαγιώ Fullah Sugah

Μπικίνι με εντυπωσιακό hawaiian print για να "κλέψεις" την παράσταση ακόμα και στην παραλία. Ένα μονόχρωμο παρεώ σε έντονη απόχρωση θα ολοκληρώσει την beachwear εμφάνισή σου.
Ανακάλυψε όλη τη συλλογή στο fullahsugah.gr

Τιμή: 22.50€









Ακόμα κι αν ο προορισμός προϋποθέτει να είσαι καλοντυμένη δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωθείς. Τα μαγαζιά είναι γεμάτα με καλόγουστα, καλά ποιοτικός ρούχα που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα ρούχα της πασαρέλας. Ένα μονόχρωμο cocktail φόρεμα κι ένα clutch συνδυασμένα με κομψά πέδιλα μπορούν όχι μόνο να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη αλλά να σε μεταμορφώσουν σε πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Τοπ ISO

Σκούρο μπλε τζιν κοντό τοπ για να κάνεις τους πιο chic συνδυασμούς. Είναι υπέροχο με ένα ψηλόμεσο σαλβάρι σε κεραμιδί και μαύρες αποχρώσεις, καθώς και με ψηλόμεσα σορτς σε κανελί απόχρωση για ένα κλάσης ανώτερο στυλ.

Τιμή: 46.00€







Κολιέ charmamdchain.com

Υπέροχο και υπέρκομψο κολιέ κοντά στο λαιμό από το πλέον καλοκαιρινό υλικό, το σχοινί σε εκρηκτική διχρωμία. Δώσε έμφαση στα αξεσουάρ σου και... δεν θα χάσεις!

Τιμή: 39.10€








Τσαντάκι Zara

Τσαντάκι σε κόκκινη - μαύρη απόχρωση και με δερμάτινη λεπτομέρεια στο χρώμα του ταμπά. Είναι ιδανικό τσαντάκι χειρός για πιο προκλητικές και βραδινές περιστάσεις.

Τιμή: 35.95€











Φούστα Toi & Moi

Floral ψηλόμεση φούστα με μεγάλο μαύρο λάστιχο στη μέση για να τη φοράς με τοπ σε γήινες μονοχρωμίες. Πιο chic είναι τα τοπ με παρτούς ώμους και σε συνδυασμό με τα φλατ σανδάλια σου έχεις ένα super αποτέλεσμα.

Τιμή: 49.00€









Πέδιλα Zara

Υπέροχα πέδιλα με ξύλινο τετράγωνο τακούνι και την απόλυτη καλοκαιρινή διχρωμία (φούξια - πορτοκαλί) για τα πόδια σου και μόνο!

Τιμή: 45.95€










Πλατφόρμες myshoe.gr

Μαύρες πλατφόρμες με μπεζ φελό και πορτοκαλί ρίγα στο τελείωμα για να κάνεις τη διαφορά με μια trendy αγορά σε λιγότερο από 50€.

Τιμή: 49.30€









Φόρεμα dorothyperkins.com

Φόρεμα τύπου 50's σε "Α" γραμμή και εκτυφλωτική πορτοκαλί καλοκαιρινή απόχρωση για πιο official βραδινές κυρίως εμφανίσεις. Μαζί με τα λαμπερά ψηλοτάκουνα σανδάλια σου κι ένα glam cluch είσαι έτοιμη!

Τιμή: 35.55€






Γυαλιά ηλίου topshop.com

Μοναδικά πολυγωνικά γυαλιά ηλίου σε υπέροχη απόχρωση και με ντεγκραντέ φακούς για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Στην παραλία συνδύασέ τα με ένα oversized ψάθινο καπέλο για πιο chic look.

Τιμή: 41.25€







Μαγιώ Oysho

Δίχρωμο εντυπωσιακό μπικίνι σε μαύρη - κεραμιδί απόχρωση για πιο sexy beachwear εμφανίσεις. Μια oversized ψάθινη τσάντα και μια μαύρη τουνίκ με τα αγαπημένα σου μεγάλα γυαλιά ηλίου θα ολοκληρώσουν το look σου.

Τιμή: 13.00€











tlife.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...