Tuesday, July 5, 2011

Charlene Wittstock-πρίγκιπας Αλβέρτος: Tα hightlights του γάμου

Ένα εορταστικό τριήμερο!


Η Charlene Wittstock, νέα πριγκίπισσα του Μονακό πλέον, κέρδισε επάξια επευφημίες για την ομορφιά και στο στυλ της όταν διέσχιζε  γεμάτη αυτοπεποίθηση τους δρόμους του πριγκιπάτου, χαιρετώντας τα πλήθη. Το  Σάββατο λοιπόν, παντρεύτηκε  τον αγαπημένο της πρίγκιπα Αλβέρτο του  Μονακό, φορώντας ένα εντυπωσιακό οff- white μεταξωτό Giorgio Armani Privé νυφικό με μακριά ουρά, διακοσμημένο με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski.
Και μπορεί να εντυπωσίασε με την κομψότητα και την ομορφιά της και να θύμισε Grace-ful ενσταντανέ από το παρελθόν, η Charlene όμως, δεν ήταν πάντα έτσι. Το στυλιστικό "dirty little secret” αποκάλυψε ο πατέρας της, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Paris-Match δήλωσε ότι η κόρη του δεν ήταν πάντα fashion conscious. Η 33χρονη Wittstock μεγάλωσε στη Ζιμπάμπουε και πέρασε τα παιδικά της χρόνια κυνηγώντας μια θέση στο βάθρο των Ολυμπιονικών της κολύμβησης, ενώ στον ελεύθερο χρόνο της έπαιζε με τα ζώα και έκανε ιππασία. «Εκεί την είδα να μεταμορφώνεται σε πριγκίπισσα» είπε ο λαλίστατος πατέρας για την είσοδο της κόρης του στο πριγκιπάτο. «Τα προηγούμενα χρόνια, έκανε τζόκινγκ όλη την ώρα. Τώρα έχει αποκτήσει πραγματικό γούστο για τη μόδα και έχει γίνει μια όμορφη γυναίκα».  


Την ώρα που οι «καλές» γλώσσες  χειροκροτούσαν λοιπόν το στυλ και την ομορφιά της, πριν από λίγες ημέρες, υπήρξαν και οι κακές γλώσσες οι οποίες δήλωναν ότι η Charlene προσπάθησε να το  σκάσει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τη Νότια Αφρική. Τελικά η καινούργια πριγκίπισσα τους διέψευσε με τη συμπεριφορά της, αφού  το Σάββατο, στο μικρό παρεκκλήσιο Sainte Devote,  κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής τελετής, δάκρυσε συγκινημένη στο πλευρό του συζύγου της πρίγκιπα Αλβέρτου την ώρα που τα φλας άστραφταν πάνω της και ο Τύπος, «σκούπιζε» και εκείνος τα μάτια του συγκρίνοντας την 33χρονη πρώην αθλήτρια με την elegant  Grace Kelly.  Την ίδια διαδρομή, από το Παλάτι μέχρι το μικρό παρεκκλήσιο είχαν  κάνει πριν από 55 χρόνια οι γονείς του Αλβέρτου πρίγκιπας Rainier με τη μητέρα του Grace. Εκεί, σύμφωνα με τη παράδοση, η Charlene ακολούθησε τα βήματα της πεθεράς της την οποία δεν γνώρισε ποτέ και άφησε  την ανθοδέσμη της, στον προστάτη Άγιο, μια κίνηση την οποία υποδέχτηκε με επευφημίες ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω.

Εκτός από την exclusive guest list η οποία συμπεριλάμβανε royals και celebrities, απλός κόσμος είχε κατακλύσει το Μονακό για τους τριήμερους wedding εορτασμούς,  ανεμίζοντας σημαίες στους δρόμους,  με τα χρώματα του  Μονακό αλλά και της Νότιας Αφρικής. Το Σάββατο, το newlywed ζευγάρι περπατώντας στο red carpet, συνάντησε  μια βροχή από ευχές και λευκά ροδοπέταλα ενώ στη συνέχεια  επιβιβάστηκε σε μια convertible Lexus ειδική παραγγελία για την τελετή -με αριθμό 001Μ- για μια βόλτα στους γραφικούς δρόμους του πριγκιπάτου. To βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε ένα exclusive δείπνο για 450 άτομα, το οποίο επιμελήθηκε ο διάσημος σεφ Alain Ducasse.

Παραμονή του royal wedding, και μετά τον πολιτικό γάμο, στην Throne Room του Παλατιού, η ημέρα έκλεισε με μια συναυλία από τον electro pop πρωτοπόρο, Jean -Michel Jarre σε μια εντυπωσιακή σκηνή η οποία ετοιμαζόταν τις τελευταίες 16 ημέρες στο Port Hercules. Το ζευγάρι, ανέβηκε στο stage χαιρετώντας τους Μονεγάσκους και όχι μόνο, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο από νωρίς το απόγευμα. Η Charlene φορώντας ένα στράπλες φόρεμα σε pale blue απόχρωση και με ένα statement διαμαντένιο κολιέ στο λαιμό, χαιρέτησε το πλήθος και το ευχαρίστησε σε τέσσερις γλώσσες. Αγγλικά, γαλλικά,  Afrikaans και  Zulu, την ώρα που εκατοντάδες πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό . «Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θα φυλάξω αυτή τη στιγμή για πάντα. Viva Monacο»! δήλωσε στο πλήθος -που παραληρούσε από χαρά  για τα εγκαίνια της νέας αυτής ιστορικής περιόδου-, πριν κατέβει από τη σκηνή μαζί με τον Αλβέρτο αφήνοντας τον Jean-Michel Jarre να ξεκινήσει το show.




stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...