Thursday, July 14, 2011

Figure Flattery: Το σορτς που δεν ξέχασα

Φόρα το ατρόμητα και κολακευτικά!


Το μόνο που χρειάζεται είναι να το γνωρίσεις λίγο καλύτερα και να το αγαπήσεις για τις χάρες του.


- Ένα υπέροχο ρούχο για τον σωματότυπο-μήλο με τα συνήθως καλλίγραμμα πόδια, ο οποίος οφείλει να συνδυάσει το σορτσάκι του με φαρδιά τοπ που "πέφτουν" λίγο κάτω από τη ζώνη, ώστε να καλυφθεί η περιμετρική οδός "κοιλίτσα-σωσίβιο" (ξέρεις, εκεί που γίνονται συνήθως τα έργα).
- Για τον σωματότυπο-αχλάδι, προτείνουμε το λίγο πιο μακρύ μήκος που "φλερτάρει" με τη βερμούδα καθώς και τα ρεβέρ, που έχουν τον τρόπο τους να κολακεύουν τους μηρούς - με τη βοήθειά τους, αποφεύγεται το υπερβολικά "εφαρμοστό" αποτέλεσμα και το σορτς "πέφτει" όπως πρέπει.
- Ειδικά για τα "ψωμάκια": Οι εξωτερικές cargo τσέπες στα πλαϊνά τα καλύπτουν περίφημα.
- Το ντένιμ σορτσάκι: Αν είναι ξεβαμμένο σε όλα τα σωστά σημεία, συγκεκριμένα στο κέντρο των μηρών και ανεπαίσθητα / ντεγκραντέ στο ύψος των γλουτών, "κόβουν" ανεπιθύμητους πόντους και κάνουν το σώμα να δείχνει πιο αδύνατο και σφριγηλό. Τα ξέρεις αυτά πια κι από το "συμβατικό", μακρύ τζιν - οι βασικοί κανόνες δεν αλλάζουν.


- Όπως ακριβώς συμβαίνει και σε πιο "κλασικές" ντε-πιες περιπτώσεις (pencil φούστα, cigarette παντελόνι...), ο συνδυασμός σκουρόχρωμου σορτς και ανοιχτόχρωμου τοπ έχει τη μοναδική ικανότητα να εξισορροπεί την "ασυμμετρία" μεταξύ ώμων και περιφέρειας, η οποία συνήθως αφήνει προβληματισμένη τη Stylista που φέρει με υπερηφάνεια και πατριωτισμό τον διαβόητο "μεσογειακό σωματότυπο".
- Μαύρισμα, το θαυματουργό: Αδυνατίζει, καμουφλάρει την κυτταρίτιδα, κάνει σκόνη τη χαλάρωση. Χρησιμοποίησέ το κατά βούληση σε ωραίο μπρονζέ τόνο (μην γκαργκανιάσεις όμως). Αν δεν έχεις προλάβει μέχρι στιγμής να δεις παραλία ούτε με το κυάλι του εξερευνητή, δώστα όλα στο fake tan. Επίσης, να συμπληρώσουμε εδώ ότι τα άψογα ενυδατωμένα πόδια συνεισφέρουν στο αποτέλεσμα που προσεγγίζει το ιδανικό, έστω σε λογικά πλαίσια.
- Chunky τακούνι / wedge: Δύο είδη παπουτσιού που αυτομάτως συσφίγγουν κι ομορφαίνουν τα πόδια. Επιπλέον ταιριάζουν μοναδικά με τα σορτς και από στυλιστικής απόψεως, οπότε δώστου να καταλάβει του υπερυψωμένου υποδήματος.
- Τέλος, ας μην ξεχνάμε ότι καμιά δεν είναι τέλεια, οι δρόμοι και οι παραλίες δεν είναι πασαρέλες, τα πρότυπα είναι πρότυπα και ποτέ πρωτότυπα κι οι αληθινές γυναίκες σίγουρα παρουσιάζουν περισσότερο ενδιαφέρον από τις ιλουστρασιόν. Ωχ, αδερφέ, κι αν έχεις μια σταλιά χαλάρωση ακριβώς πάνω απ' το γόνατο δεν χάλασε ο κόσμος. Λίκνισε λίγο τον γοφό και θα χαλάσεις κόσμο.
 

stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...