Wednesday, July 13, 2011

Φεύγουν από το Grey's Anatomy ο Patrick Dempsey και η Ellen Pompeo;!

Ο McDreamy μπορεί να γίνει McGone μετά από την όγδοη σεζόν! Σε μια συνέντευξη με την ιταλική Vogue (μέσω TVLine.com) ο Patrick Dempsey αποκάλυψε πως αφήνει το Grey 's Anatomy στο τέλος της όγδοης σεζόν...

"Θα είναι η τελευταία μου (σεζόν)"», είπε ο Dempsey. "Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί με τους άλλους χαρακτήρες, αλλά για μένα έχει τελείωσει. Αυτό είναι γλυκόπικρο, γιατί η σειρά είναι ήδη ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου. Αλλά δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου μέσα σε αυτό πια."

Αφού διέρρευσε αυτή η δήλωσει του ηθοποιού, ο δημοσιολόγος του Dempsey έκανε μερικές γρήγορες διορθώσεις. "Αναφερόταν στο γεγονός ότι η σύμβασή του είναι μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν και δεν έχουμε ιδέα τι επιφυλάσσει το μέλλον," είπε στην Us Weekly.

Το συμβόλαιο του Dempsey  λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν, όπως και της Ellen Pompeo, που παίζει τον χαρακτήρα τίτλου, Meredith Grey.  Η Pompeo έχει ήδη πει ότι είναι πολύ πιθανόν να μην επιστρέψει όταν το συμβολαιό της λήξει. Είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε τι θα κάνουν και οι δύο..

Παρόλα αυτά, η άλλη Grey, η αδερφή της Meredith στη σειρά, Chyler Leigh, δεν πρόκειται να πάει πουθενά και έτσι μπορεί να συνεχίσει την ιστορία!

typografikos.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...