Friday, July 15, 2011

H Jennifer Aniston έχει κάνει πλαστική στη μύτη!

Μάθε πώς το παραδέχτηκε

Όχι πως δεν το ξέραμε δηλαδή, χάρη σε παλιότερες φωτογραφίες από την επετηρίδα του σχολείου της που είχαν δημοσιευτεί  χρόνια πριν, αλλά να που η Jennifer Aniston  έχει περισσότερα κοινά με το ρόλο της Rachel  στα " Φιλαράκια"!

H ερώτηση έγινε στο πλατό της εκπομπής Inside the Actors Studio και η 42 χρονη ηθοποιός απάντησε- με όση σαφήνεια της επέτρεπε το image της: «Έχεις κάνει πλαστική στη μύτη;» τη ρώτησε ο παρουσιαστής μετά από τις ιστορίες που του διηγήθηκε η σταρ από τα νεανικά της χρόνια αποκαλύπτοντας ότι έσπασε τη μύτη της μικρή όταν μία μπάλα του μπάσκετ καρφώθηκε στο πρόσωπό της!
«Είναι σπασμένη αυτή η μύτη;» τη ρώτησε με απορία ο James Lipton έχοντας καρφώσει τα μάτια του στην τέλεια μυτούλα της. «Περίπου»απάντησε κουνώντας το κεφάλι της πριν πάρει το γνωστό της ύφος και δώσει την τελειωτική ατάκα: «όχι πια!», ξεσηκώνοντας το κοινό και τον παρουσιαστή. Μάλιστα ο οικοδεσπότης της εκπομπής της είπε πως είναι η καλύτερη απάντηση που πήρε ποτέ από καλεσμένο!
Φυσικά ο δαιμόνιος Lipton δεν παρέλειψε να τη ρωτήσει για τον  Brad Pitt και το διαζύγιο που συνέπεσε με τα γυρίσματα του The Break Up . «Ειλικρινά, ένιωσα πως ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να ξορκίσω ένα μέρος από αυτό» είπε η Aniston εξηγώντας πως ο ρόλος τη βοήθησε να προχωρήσει.


Δες το απόσπασμα της συνέντευξης εδώ





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...