Wednesday, July 13, 2011

Los Angeles Bafta Awards! Τα καλύτερα χτενίσματα και μακιγιάζ για να πάρουμε ιδέες!

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε (ξανά!), οι stars έβαλαν τις πιο λαμπερές τουαλέτες τους (επίσης!) και κανόνισαν ραντεβού με τους αγαπημένους τους make up artists και hair stylists για ...
μια ακόμη εμφάνιση που θα κάνει τις beauty editor ανά τον κόσμο να αφιερώσουν κάποιες γραμμές για χάρη τους.

Είδαμε πλάγιες κοτσίδες, χαλαρούς κυματισμούς, πλούσιες δόσεις bronzing powder και highlighter τοποθετημένο σωστά στους κροτάφους και την κορυφή της μύτης, έτσι για περισσότερη λάμψη! Ποιες, όμως, κατάφεραν να λάμψουν όπως ακριβώς και η πούδρα λάμψης τους;








Kate Middleton

Aν και η συγκεκριμένη πόζα μπορεί να μην την κολακεύει, η Kate ή Katherine (όπως προτιμάς!) ήταν από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς. Τα μαλλιά της, όπως πάντα, ήταν αφημένα κάτω glossy και υγιή, ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε για μια ακόμη φορά οτιδήποτε μη υπερβολικό. Μαύρο περίγραμμα, βερικοκί ρουζ και lip gloss. Όπως δηλαδή, την είχαμε δει και στο γάμο της!




Zooey Deschanel

Το γεγονός ότι τα έντονα χείλη είναι το ιδανικό ταίρι των ανοιχτόχρωμων ματιών το γνωρίζεις! Σε αυτή την photo το διαπιστώνεις και στην πράξη! Ωστόσο, θα προτιμούσαμε λιγότερο επιτηδευμένα waves δεδομένου ότι οι αφέλειες είναι πολύ ίσιες και δεν εναρμονίζονται με το σγουρό των υπόλοιπων μαλλιών.







Nicole Kidman

Μας αρέσει η Nicole Kidman όταν πιάνει τα μαλλιά της ponytail! Αλλά και με ίσια μαλλιά, αφημένα κάτω, δεν μας είναι λιγότερο εντυπωσιακή. Αυτά ως προς το hair styling! Γιατί για το μακιγιάζ της, η Nicole δανείστηκε από την απόχρωση του φορέματός του και για την σκιά της, άπλωσε στις βλεφαρίδες της στρώσεις μάσκαρα για όγκο και τόνισε τα ζυγωματικά της με πολύ ρουζ. Το μοναδικό της default: η κόρη των ματιών της που δείχνουν κόκκινα. Ένας φυσικός ορός θα έκανε τα μάτια της να δείχνουν πιο ξεκούραστα.
 

Elizabeth Banks

Oι κοτσίδες στο πλάι αναδείχθηκαν σε καλοκαιρινή beauty εμμονή (δες εδώ το σχετικό άρθρο). Στη λίστα, λοιπόν, με τις διάσημες που τις επέλεξαν πρόσφατα προστέθηκε και η Elizabeth Banks. Πέρα από το χτένισμά της, το μακιγιάζ της δεν είχε ιδιαίτερες εκπλήξεις: bronzing powder για να τις δώσει ένα καλοκαιρινό effect, βερικοκί ρουζ, μαύρο μολύβι και στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, καφέ σκιά και φυσικό lip gloss. Less is more!



Jennifer Garner

H Jennifer Garner είναι η προσωποποίηση της ανεπιτήδευτης κομψότητας. Χωρίς υπερβολές, χωρίς βαρύ μακιγιάζ, χωρίς θεαματικούς κότσους. Τα μαλλιά της είναι υγιή και λαμπερά, χτενισμένα με ένα σχεδόν φυσικό σπάσιμο ενώ για τα μάτια της έχει επιλέξει περίγραμμα με μαύρο μολύβι σωστά σβησμένο προς τις εξωτερικές γωνίες του ματιού και touch λευκής σκιάς στην εσωτερική γωνία. Για τα χείλη της, η Jennifer Garner επέλεξε ένα σατινέ κραγιόν σε βερικοκί απόχρωση.


Jennifer Lopez

H sexy Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα ελαφρύ σπάσιμο στο τελείωμα των μαλλιών της, χωρίστρα στη μέση και μακιγιάζ που εστίαζε το ενδιαφέρον στα μάτια της. Μια υγρή καφέ σκιά με ελαφριά λάμψη τοποθετήθηκε στο κινητό βλέφαρο αλλά και στη ρίζα του κάτω, ένα ροδακινό ρουζ με shimmers έδωσε φως στα ζυγωματικά της, ενώ τέλος, για τα χείλη της επέλεξε την αγαπημένη της nude απόχρωση σε lip gloss.



Blake Lively

To αγαπημένο μας Gossip Girl, Blake Lively, δεν εγκατέλειψε την αγάπη της για τις πλεξίδες τις οποίες και επέλεξε για μια ακόμη φορά καταλήγοντας σε σινιόν. Επίσης, την είδαμε να επιλέγει φυσικό μακιγιάζ με ένα ελαφρύ bronzer, ροδαλά μάγουλα και φυσικά πολλές στρώσεις μάσκαρα που τονίζουν τις έτσι κι αλλιώς μεγάλες της βλεφαρίδες.







tlife.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...