Monday, July 4, 2011

Megan Fox: Ποιος την απέλυσε από το "Transformers 3";

Η αλήθεια για τη διαμάχη της με τον Steven Spielberg
 


Όσοι αναρωτιούνται ακόμη γιατί η Megan Fox αντικαταστάθηκε από την Rosie Huntington Whiteley στο «Transformers 3», η αλήθεια μόλις αποκαλύφθηκε. Ο Steven Spielberg απαίτησε να απολυθεί η 25χρονη ηθοποιός από την επόμενη ταινία, γιατί αισθάνθηκε προσβεβλημένος από ρατσιστικά της σχόλια.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο θρυλικός σκηνοθέτης και παραγωγός προσβλήθηκε όταν η Megan Fox συνέκρινε τον Michael Bay (σκηνοθέτη των «Transformers») με τον Χίτλερ σε μία συνέντευξη Τύπου.  Η Fox ισχυριζόταν ότι εγκατέλειψε το ρόλο της για να κυνηγήσει άλλες ευκαιρίες. Λίγο πριν την πρεμιέρα όμως της ταινίας (4 Ιουλίου), δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Spielberg, που είναι παραγωγός της ταινίας, ήταν εκείνος που ζήτησε να απολυθεί αμέσως η ηθοποιός.
Όταν η Fox είχε αναφέρει πως ο  Bay ήθελε να είναι σαν τον Χίτλερ στο πλατό, μέλη του συνεργείου της επιτέθηκαν, συγκρίνοντας την υποκριτική της με αυτή των πορνοστάρ. Μέλος της παραγωγής έγραψε στην ιστοσελίδα του σκηνοθέτη: «Ο Μichael βρήκε αυτό το ντροπαλό, άπειρο κορίτσι και της έδωσε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στη ζωή μίας ανερχόμενης ηθοποιού. Είπε σε όλους να εμπιστευτούν την επιλογή του. Η ταινία άλλαξε για πάντα τη ζωή της κι εκείνη έγινε μία από τις γυναίκες που αναζητούνται πιο συχνά στο Google. Λέγανε ότι είναι η επόμενη Αngelina Jolie. Όχι, δεν είναι η Angelina Jolie. Βλεπετε, η Angelina είναι επαγγελματίας».


stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...