Tuesday, July 5, 2011

Party Styling

Τα καλοκαιρινά πάρτυ ξεκίνησαν. Έχεις προσκλήσεις αλλά καθόλου ιδέα τι να βάλεις. Λοιπόν μην αγχώνεσαι γι’αυτό είμαστε εδώ…




Καταρχήν βασικός κανόνας είναι πως πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ξεχωρίζουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να ντυθούμε σαν λατέρνες. Πρέπει όλα να γίνονται με στυλ και ακόμα και αν δεν μπορείς πρακτικά να έχεις στην ντουλάπα σου τα παραπάνω κομμάτια, μπορείς να εμπνευστείς από την αισθητική τους, δημιουργώντας το ίδιο σχεδόν αποτέλεσμα.

To χρώμα είναι στην μόδα γι΄αυτό μην φοβηθείς να συνδυάσεις 2 έντονα χρώματα μαζί. Επίκαιρος και εντυπωσιακός συνδυασμός, για παράδειγμα είναι αυτός του μοβ με το κόκκινο.  Φόρεσε ένα πολύχρωμο σόρτς με μοβ πέδιλα και τσάντα, αλλά προτίμησε ένα λευκό απλό τοπ που θα έρθει να ισορροπήσει το υπόλοιπο λούκ. Μια ακόμα εγγυημένα επιτυχημένη ιδέα ειναι ο συνδυασμός ενός απλού φορέματος σε neutral χρώμα μαζί με εκκεντρικά πέδιλα και κοσμήματα, π.χ. ένα μεγάλο κολιέ. ‘Ολα λοιπόν έχουν να κάνουν με αυτή την χρυσή ισορροπία που πρέπει να κρατηθεί.



Πολυ σημαντικό στις στυλιστικές επιλογές σου για ένα πάρτυ, είναι να λάβεις υπόψη σου τι κολακεύει τη σιλουέτα σου. Αν διαθέτεις την απαραίτητη γραμμή, προτίμησε ένα body-conscious φόρεμα (δηλ. εφαρμοστό) με έντονα χρώματα και συμπλήρωσε με nude γόβες. Αν η περιφέρειά σου είναι λίγο πιο τονισμένη, στόχευσε σε ένα look με φαρδιά μίνι φούστα.
Ακόμα μία συμβουλή. Αν γενικά δεν συνηθίζεις τα έντονα χρώματα, αλλά θες να κάνεις εντύπωση, θυμήσου: οι υφές κάνουν εφέ!  Για παράδειγμα,  ένα trend αυτή την εποχή είναι οι ostrich feather skirts δηλαδή οι φούστες που είναι διακοσμημένες με φτερά στρουθοκαμήλου. Βάλτην με λιτό τοπ απο πάνω και ξεχώρισε!



stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...