Thursday, July 7, 2011

Οι στυλιστικές εμμονές των stars!

Επώνυμα looks στο repeat!

Μα γιατί φοράνε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σύνολα; (Προσοχή: Τα ίδια σύνολα, όχι τα ίδια ρούχα). Πρόκειται για έλλειψη έμπνευσης ή μήπως τελικά και πολύ απλά για τα αγαπημένα κομμάτια των σταρ, τα οποία καταλήγουν να χαρακτηρίζουν το στυλ τους;

Gwen Stefani: Φούστα-μπλούζα

Η πιο stylish-rock mamma του Hollywood, η Gwen Stefani, προκειμένου να παραμένει στυλάτη αλλά και άνετη, συχνά στις εμφανίσεις της επιλέγει να φοράει μακριές φούστες με τοπ. Συνήθως οι εμπριμέ φούστες της συνδυάζονται με μονόχρωμα τοπ ή ζακέτες και με σανδάλια. Έτσι η τραγουδίστρια / σχεδιάστρια μπορεί να απολαμβάνει το παιχνίδι με τα παιδιά της αλλά και τη μόδα που τόσο αγαπάει, ταυτόχρονα.

Eva Mendes: Floral φόρεμα

Η ίδια έχει δηλώσει πως θέλει, όταν βρίσκεται στο σπίτι της και χρειαστεί να βγει έξω για δουλειές, να πετάξει πάνω της ένα φόρεμα και να είναι έτοιμη! Εξ’ ου και όλα αυτά τα day dresses με ιδιαίτερη αδυναμία στα floral μοτίβα. Τέλειος συνοδός τους (συνήθως) τα nude παπούτσια.

Gwyneth Paltrow: Tuxedo jacket

Πάντα απλή και πάντα chic, η Gwyneth δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα σακάκια. Είτε τα φοράει με cropped παντελόνια, είτε με sexy φορέματα, το tuxedo πάντα κάνει τη διαφορά.

Είμαι σίγουρη πως και εσύ θα έχεις ένα κομμάτι στη γκαρνταρόμπα σου που δε μπορείς να αποχωριστείς εύκολα! Ίσως είναι το αγαπημένο σου τζιν, το λευκό μακό μπλουζάκι ή απλά ένα ζευγάρι flip-flops. Πάρε για παράδειγμα αυτές τις 3 stars και βρες και εσύ το ρούχο που σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και sexy και μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε μία "έκτακτη ανάγκη", συνδυασμένο με κάτι "δυνατό" μέσα από την ντουλάπα σου (π.χ. το λευκό μακό με μια μαύρη ψηλόμεση φούστα αντί για το τζιν σου).



stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...