Monday, July 11, 2011

Γέννησε η Victoria Beckham!

Kαι το όνομα της μικρής Harper Seven!!!


Μπορεί ως εγκυμονούσα ουσιαστικά να μην την είδαμε -μόνο κατά τύχη όταν πολύ πρόσφατα ανέβασε ο David σχετική φωτογραφία στο twiiter του- όμως όλοι παρακολουθούσαμε την πορεία της Posh από τη στιγμή που μάθαμε τα ευχάριστα και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα περιμέναμε από μέρα σε μέρα το ευτυχές γεγονός.
Έτσι χθες, ημέρα Κυριακή στις 8 το πρωί ώρα Λος Άντζελες, η μικρή Beckham γεννήθηκε με καισαρική τομή στο Cedars-Sinai Medical Center και ζυγίζει σχεδόν 3.5 κιλά. Οι άντρες της οικογένειας David, Brooklyn, Romeo και Cruz θα αναμένουν σίγουρα με αγωνία να πάρουν τα κορίτσια τους σπίτι. Το όνομα την μικρούλας όπως ανακοίνωσε η ίδια η Victoria θα είναι Harper Seven!
Η Victoria είναι μιά χαρά και δηλώνει περήφανη κι ευτυχισμένη για τον ερχομό του 4ου παιδιού της. Σίγουρα το όνομα μας φαίνεται ασυνήθιστο αν μη τι άλλο. Υπήρξε για λίγο η φήμη ότι έχει να κάνει με το περιοδικό Harper's Bazaar όμως σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το Harper είναι ένα παλιό αγγλικό όνομα που πάντα έρεσε πολύ στη Victoria ενώ το Seven είναι ο τυχερός αριθμός της και η μικρούλα γεννήθηκε λίγο μετά της 7 τον 7ο μήνα!
Να ζήσει! Τώρα περιμένουμε εναγωνίως την πρώτη επίσημη εμφάνιση της νέα κυρίας Beckham!!
 


stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...