Thursday, July 14, 2011

Φρόντισε τα μαλλιά σου κάτω από τον ήλιο

Μην παραμελείς την προστασία των μαλλιών σου το καλοκαίρι, επειδή υποφέρουν σιωπηλά και δεν διεκδικούν το ενδιαφέρον σου. Η ανάγκη τους για σωστή κάλυψη απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία...
καθώς και για την κατάλληλη περιποίηση μετά την παραλία, είναι ίδια με αυτή που έχει η επιδερμίδα σου. Εμείς επιλέξαμε και προτείνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες φόρμουλες για πριν και μετά την ηλιοθεραπεία.

Κάτω από τον ήλιο

1. Apivita Suncare, Λάδι-spray για τα μαλλιά με ηλίανθο και ελιά. (στα φαρμακεία)
2. Frutalia Sun Hair Care Protection, Spray μαλλιών με πανθενόλη.
3. L'Oréal Professionnel Solar Sublime Advande Protection Conditioning Spray, για προστασία και ενυδάτωση (στα κομμωτήρια).
4. Korres Hair Sun, Αντηλιακό μαλλιών Κόκκινο Αμπέλι με βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης. (στα φαρμακεία)
5. Le Petite Marselliais, Λάδι μαλλιών σε spray με karite και argan για θρέψη και προστασία.
6. Pantene Pro-V Color Protect Spray Conditioner για προστασία χρώματος.
7. Kérastase Soleil Huile Celeste, Ελαφρύ λάδι που προσταστεύει τα μαλλιά και τα αγκαλιάζει με ένα πέπλο λάμψης. (στα κομμωτήρια-σύμβουλοι Kérastase)
8. Redken Color Extend Sun Waterwear, Αδιάβροχο treatment που προστατεύει την τρίχα από τον ήλιο και τις εξωτερικές επιθέσεις. (στα κομμωτήρια)

Μετά τον ήλιο

1. Sunsilk Co-Creation Thomas Taw Leave In Treatment, Θεραπεία αναδόμησης για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
2. L’Oréal Paris Elvive Color- Vive, Σαμπουάν που προστατεύει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών.
3. Hei Poa Shampooing Baume Tiaré, Σαμπουάν για θρέψη και όγκο με εκχύλισμα monoi και tiare και εξωτική ευωδιά. (Beautyworks)
4. Schwarzkopf BC Hairtherapy Sun Protect Soft Ends, Θεραπεία για τις άκρες ξηραίνονται από τον ήλιο και το αλάτι. (στα κομμωτήρια)
5. Oriflame HairX Overnight Treatment, Θεραπευτικό προϊόν νύχτας με Jojoba, Πανθενόλη και βιταμίνη Ε, που επανορθώνει τις φθορές της τρίχας.
6. Kérastase Soileil, Maque UV Defense Active, Μάσκα που δίνει το φιλί της ζωής στα μαλλιά μετά τον ήλιο, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και επανόρθωση. (στα κομμωτήρια- σύμβουλοι Kérastase)
7. L’Oréal Professionnel Solar Sublime Μexoryl S.O, Σαμπουάν για μετά τον ήλιο για επανόρθωση και θρέψη. (στα κομμωτήρια)





stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...