Saturday, August 20, 2011

Κρατήσου σε (πλατ)φόρμα!

Ένα trendy classic στα πόδια σου, για άλλη μια φορά. Κέρδισε πόντους ανεβάζοντας το στυλ σου στα ύψη, χωρίς να χάσεις στιγμή την ισορροπία σου!


Οι πλατφόρμες λοιπόν, που κάποτε μας φαίνονταν υπερβολικά... seventies, εδραιώθηκαν για μία ακόμη φορά στο προσκήνιο της μόδας και αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις! Ένα ακόμα παπούτσι (εκτός από το επίσης αγαπημένο σανδάλι) που έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα αλλά και την αρχαία Ρώμη, επιβάλλει την παρουσία του δυναμικά - κι εμείς παραδεχόμαστε πως, εκτός από στυλάτο, είναι επίσης πολύ άνετο!

Ειδικά όταν είναι φτιαγμένες από φελλό ή ψάθα, αποτελούν ένα ανάλαφρο παπούτσι ικανό να σε στηρίξει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Φέτος οι πλατφόρμες έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα με περίτεχνες λεπτομέρειες -"ντυμένοι" πάτοι, μονόχρωμοι ή με ρίγες, λουστρίνι σε φλούο χρώματα, πολύτιμα δέρματα όπως αυτό του φιδιού- που τις κάνουν πιο ελκυστικές από κάθε άλλη φορά.
Πώς να τις φορέσεις:
- Επένδυσε σε μία navy πλατφόρμα από ψάθα και φόρεσέ τη με λευκό φόρεμα και panama καπέλο αλά Diane Kruger.
- Συνδύασε μία πλατφόρμα σε δέρμα φιδιού με μάξι φόρεμα στις αποχρώσεις της άμμου, όπως η Jennifer Lopez.
- Μία strappy πλατφόρμα μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής του look σου. Συμπλήρωσέ την με μία μονόχρωμη ολόσωμη φόρμα για μια ωραία 70s εμφάνιση.
-Το λουστρίνι σε έντονο χρώμα και τα φιογκάκια κάνουν το παπούτσι πιο funky και cute. Η Blake Lively θα τις φορούσε με καυτό σορτς και μακριά τυνίκ.
 
Οι πλατφόρμες και οι εσπαντρίγιες είναι τα μοναδικά ψηλοτάκουνα παπούτσια που μπορούν να φορεθούν στα σοκάκια του νησιού. Μη διστάσεις λοιπόν να τις βάλεις μέσα στη βαλίτσα των διακοπών σου.
 

stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...