Wednesday, August 24, 2011

Ουπς! Ποια διάσημη έκανε το λάθος με τα επιθέματα;

Αποτρίχωση, εξαντλητική γυμναστική, botox... Αυτές είναι μερικές μόνο από τις καταστάσεις στις οποίες παίρνουμε βαθιά ανάσα, λέμε "μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος" και περιμένουμε καρτερικά μέχρι να περάσει το μαρτύριο! Α!
Και κάτι ακόμη: προτιμάμε να υποφέρουμε κάποιες φορές στα ψηλοτάκουνά μας από το να φορέσουμε ένα άλλο ζευγάρι παπούτσια, πιο άνετο μεν, λιγότερο stylish δε.

Η συγκεκριμένη star, βεβαίως, είπε να αποφύγει τον πόνο που της προκαλούσαν τα αγαπημένα της Giuseppe Zanotti φορώντας επιθέματα τα οποία βγήκαν εκτός high heels και την πρόδωσαν! Ποια είναι η star;



Η Olivia Palermo έφτασε στην πρεμιέρα του "My idiot Brother" με ένα κατά τα άλλα τέλειο look που έκανε το λάθος της ανύπαρκτο αφού ελάχιστοι πρόσεξαν τα επιθέματα που είχαν φύγει. Ok! Συμφωνούμε ότι δεν είναι κάτι τόσο τραγικό, αλλά επειδή μπορεί να συμβεί σε όλες μας, καλό είναι να προτιμάμε τα διαφανή επιθέματα τα οποία είναι σχεδόν αόρατα και να μην έχουμε απλώσει προηγουμένως στην περιοχή κρέμα γιατί είναι πιο εύκολο να ξεκολλήσουν.

Let's have some fun!
Θυμάσαι κάποια φορά που είχες beauty ατύχημα; Μάσκαρα που είχε μουντζουρωθεί την ώρα που σου έκανε ερωτική εξομολόγηση ίσως; Πώς το αντιμετώπισες; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!


tlife.gr



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...