Sunday, August 21, 2011

Kim Kardashian: Παντρεύτηκε!

Λεπτομέρειες από το λαμπερό γάμο


Η Κim Kardashian και o Kris Humphries αντάλλαξαν όρκους ενώπιον 440 καλεσμένων, χτες, στο Montecito της California, σε έναν ονειρεμένο γάμο!

Μάθε όλες οι ζουμερές λεπτομέρειες, σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE:

Οι καλεσμένοι: Μεταξύ τους ήταν οι: Demi Lovato, Babyface, Vera Wang, Mario Lopez, Mark Ballas, Ciara, Carmelo Anthony, Eva Longoria και Eduardo Cruz, Ryan Seacrest και Julianne Hough, Alan Thicke, Cheryl Burke, Melanie Brown, Maria Menounos, Sugar Ray Leonard, Venus και Serena Williams, Kathie Lee Gifford, Brit Gastineau, Greta Van Sustren, Jillian Barberie, Brody Jenner και Avril Lavigne, Scottie και Larsa Pippen, Dina, Ali και Lindsay Lohan.

Η νύφη: Συνοδευμένη από τον πατριό της Bruce Jenner, η Kim έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο Vera Wang νυφικό της σε χρώμα ιβουάρ, με γεμάτη τούλινη φούστα, κορσέ που αναδείκνυε τη μέση της και χειροποίητη απλικαρισμένη δαντέλα Chantilly στο body και στην ουρά του νυφικού. Τα παπούτσια που φορούσε ήταν Guiseppe Zanotti.

Ο γαμπρός: Πολύ κομψός μέσα στο sur mesure tuxedo του Ermenegildo Zegna, με λευκό σακάκι,  πουκάμισο και παπιγιόν, και μαύρο παντελόνι.

Οι βέρες: Το ζευγάρι αντάλλαξε βέρες που είχε σχεδιάσει ειδικά για εκείνους η Lorraine Schwartz, όπως και το δαχτυλίδι αρραβώνων.

Παράνυμφες: Στο πλευρό της 30χρονης νύφης στάθηκαν οι αδερφές της Kourtney και Khloe, ενώ οι μικρότερες Kendall και Kylie Jenner αλλά και η αδερφή του Humphries, Kaela, ήταν οι παράνυμφες. Η παράδοση του δαχτυλιδιού είχε ανατεθεί στον Mason Disick, των μόλις 21 μηνών γιο της αδερφής της Kourtney.

Οι after wedding εμφανίσεις της Kim: Και ναι, τελικά τα φορέματα δια χειρός Vera Wang, ήταν όντως 3! Η Kim για την εμφάνισή της μετά το γάμο επέλεξε να αλλάξει δύο φορές φορώντας τις custom made ιβουάρ τουαλέτες της και κρατώντας Judith Leiber clutch. Η πρώτη ήταν σε στυλ Georgette, μια γοργονέ τουαλέτα με χειροποίητη απλικαρισμένη δαντέλα Chantilly στο body, ενώ η ίδια δαντέλα μαζί με πετάλα οργάντζας έντυναν τη φούστα της. Το άλλο φόρεμα Vera Wang, πιο κοντά σε αυτά που μας έχει συνηθίσει η Kim, είχε βαθύ V ντεκολτέ και ήταν σατινέ.

Όλη η τελετή καταγράφηκε απο το τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού E! και θα προβληθεί σε δύο μέρη τον Οκτώβριο με τον τίτλο "Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event" ενώ το περιοδικό People έχει εξασφαλίσει τις αποκλειστικές φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο.

Να ζήσουν!
 

stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...