Tuesday, August 23, 2011

Extreme beauty: Tα ακραία μυστικά ομορφιάς του Hollywood

  Σας προειδοποιούμε: Μην τα δοκιμάσεις στο σπίτι!


Μπορεί να πηγαίνουν στους καλύτερους ειδικούς, μπορεί να διαθέτουν αμύθητα ποσά για τη συντήρηση της λαμπερής τους εικόνας, κι όμως οι αγαπημένες σου σταρ έχουν και αυτές μικρά και άκρως περίεργα μυστικά ομορφιάς. Θέλεις να μάθεις πώς χρησιμοποιεί η Halle Berry τον καφέ της και ποια σταρ βουρτσίζει τα μαλλιά της με... λούφα; Γιατί, ναι, μερικά από αυτά αντιγράφονται άνετα!


Nicole Kidman: Η διάσημη ηθοποιός από την Αυστραλία, φυσική κοκκινομάλλα, διατηρεί τα μαλλιά της λαμπερά και υγιή εφαρμόζοντας ένα ευφυές και οικονομικό κόλπο: Μετά το λούσιμο με σαμπουάν, ρίχνει στα μαλλιά της ένα φλιτζάνι από χυμό cranberry έτσι ώστε να ενισχύσει τη λάμψη και να βοηθήσει την τρίχα να κλειδώσει το χρώμα. Εάν είσαι ξανθιά, δοκίμασε χυμό λεμονιού, ενώ εάν είσαι μελαχρινή, προτίμησε μηλόξιδο. Απλά, θυμήσου μετά την εφαρμογή να ξεβγάλεις καλά τα μαλλιά σου.

Κim Kardashian: Η πληθωρική σταρ είναι πληθωρική ακόμα και στις τρίχες! Όπως έχει εξομολογηθεί, έχει εμμονή με αυτές και φροντίζει να τις κυνηγάει σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και αν βρίσκονται, με κεριά, ξυράφια και λέιζερ. Η καλογυαλισμένη, λοιπόν, reality-star εξομολογήθηκε ότι συνήθιζε ν’ αφαιρεί με κερί τις μικρές τριχούλες που τολμούσαν να βγαίνουν στη γραμμή μπροστά στο μέτωπό της και που όμως δεν μπορούσε να τιθασεύσει με διάφορα hair products! Mέχρι που πρόσφατα αποφάσισε και τις «χτύπησε» με λέιζερ. Και έζησε αυτή καλά, οι τρίχες της πάλι όχι.

Demi Moore: Έχοντας "δωρίσει" το κορμί της στην επιστήμη, η αψεγάδιαστη πλέον Demi, που φαίνεται πολύ νεότερη από όσο πραγματικά είναι, έχει το δικό της μικρό beauty secret αποτοξίνωσης. Μην φαντάζεσαι όμως ότι πρόκειται απλά για ένα ποτήρι ζεστό νερό με χυμό λεμονιού (το οποίο πίνουν πολλές σταρ το πρωί). To μυστικό της Demi είναι κρυμμένο κάπου στην Αυστρία. Συγκεκριμένα όταν θέλει ν’αποτοξινωθεί, επισκέπτεται ένα ειδικό ινστιτούτο, το οποίο χρησιμοποιεί βδέλλες, που ρουφούν τις τοξίνες από το αίμα και αφήνουν στη συνέχεια τον οργανισμό καθαρό και αστραφτερό από μέσα προς τα έξω.




Αngelina Jolie: Η γνωστή ηθοποιός, όσο αψεγάδιαστη και αν φαίνεται σε εμάς, λέγεται ότι μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της, είδε το διάσημο κορμί της να έχει γίνει σαν μουσικό πεντάγραμμο από τις ραγάδες. Αντί λοιπόν ν’ αρχίσει να απλώνει στρώσεις από διάφορα ειδικά beauty products, προτίμησε να μυρίζει σαν γοργόνα. Χρησιμοποίησε χαβιάρι, το οποίο είναι πλούσιο σε Ω-3 λιπαρά οξέα και παράλληλα πολύ δυνατό και αποτελεσματικό ενυδατικό προϊόν.

Ηalle Berry: Προκειμένου να διατηρεί την επιδερμίδα της όλο το χρόνο beach ready, η γνωστή σταρ επινόησε μια πολύ αποτελεσματική και οικονομική θεραπεία ομορφιάς: Κάθε πρωί στο ντους, αναμειγνύει κόκκους καφέ με το αφρόλουτρό της, μέθοδο που ανακάλυψε προκειμένου να κάνει το δέρμα της απαλό και σφριγηλό. Όπως υποστηρίζει, η καφεΐνη αποτοξινώνει τον οργανισμό και βοηθάει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Gwyneth Paltrow: Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, εκτός από το κορμί της, θέλει να διατηρεί αψεγάδιαστη και την όψη των μαλλιών της. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, ο αγαπημένος της hairdresser David Babaii, προκειμένου να δώσει όγκο στα μαλλιά της, τα τυλίγει με μια μεγάλη λούφα, ενώ επιπλέον με αυτήν τα βουρτσίζει η ίδια προκειμένου να ελαττώσει το φριζάρισμα, που προκαλεί ο βροχερός καιρός του Λονδίνου.

Victoria Beckham: Η μητέρα τεσσάρων παιδιών πλέον, όπως έχει παραδεχτεί στο παρελθόν, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από την ακμή στο πρόσωπο, όχι όμως πια. Ένα μικρό πουλάκι μας αποκάλυψε ότι το skincare μυστικό της δεν κρύβεται σε ένα πανάκριβο βαζάκι κρέμας. Αντίθετα, λέγεται ότι η κυρία Beckham είναι μεγάλη fan των παραδοσιακών "Japanese Geisha Facials". Και αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς είναι αυτό, πρόκειται για μια beauty ιεροτελεστία που εφαρμόζουν οι γκέισες στο πρόσωπό τους, προκειμένου να δείχνει υγιές και λαμπερό. Απλά, για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούν...κακάκια από αηδόνια. Φυσικά είναι άοσμα, ενώ σύμφωνα με τα ινστιτούτα ομορφιάς που εφαρμόζουν τη συγκεκριμένη θεραπεία, πρόκειται για μια σκόνη η οποία με λίγο νερό γίνεται μάσκα προσώπου.

stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...