Tuesday, August 23, 2011

Ποιο είναι το πιο πλούσιο celebrity ζευγάρι αυτή τη στιγμή;

Η Gisele Bündchen και ο Tom Brady


Άλλη μία λίστα του περιοδικού Forbes για τους πλούσιους, ισχυρούς και διάσημους δημοσιεύτηκε, αυτή τη φορά σχετικά με τα ζευγάρια που μετρούν τα περισσότερα μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Η Βραζιλιάνα καλλονή και ο αμερικανός παίκτης του football κατέκτησαν την κορυφή, ξεπερνώντας τα κέρδη του μέχρι πέρσι πλουσιότερου ζευγαριού, του Jay-Z και της Beyoncé Knowles , και πολλών ακόμα celebrity couples.
H Gisele και ο Brady, λοιπόν, έφεραν στο σπιτικό τους έσοδα ύψους 76 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Μάιο του 2010 έως τον Μάιο του 2011, σύμφωνα με το περιοδικό. Η Beyoncé και ο Jay-Z έρχονται δεύτεροι στην κατάταξη με κέρδη που φτάνουν τα 72 εκ. δολάρια τα οποία κέρδισαν μισά μισά, από τις πωλήσεις των δίσκων και τις εμφανίσεις τους.
Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie μένουν πολύ πίσω με "μόλις" 50 εκατομμύρια δολάρια ενώ ο David και η Victoria Beckham κατάφεραν να κερδίσουν μόνο 45 εκατομμύρια δολάρια. Φέτος, οι πρωταγωνιστές του Twilight, και ζεύγος και εκτός μεγάλης οθόνης, Robert Pattinson - Kristen Stewart βγήκαν εκτός πεντάδας έχοντας κερδίσει 36 εκατομμύρια δολάρια. Όσο για τους τελευταίους, δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία λέξη, μιας και τα κέρδη τους θα εκτοξευθούν αμέσως μετά την πρεμιέρα της τελευταίας τους ταινίας.

Οικονομική κρίση σου λέει μετά...

stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...