Sunday, August 28, 2011

Cameron Diaz: Eίναι έγκυος;

Ναι,
στα γυρίσματα της νέας της ταινίας!

Και εκεί που είχαμε συνηθίσει να θαυμάζουμε (χαιρέκακα) το άψογα γυμνασμένο της κορμί με τα αποκαλυπτικά μπικίνι, η ξανθιά καλλονή Cameron Diaz εμφανίστηκε στην Ατλάντα με αθλητικό look και μια τεράστια... κοιλιά! Όχι, δεν είναι αλλά υποδύεται την έγκυο στην ταινία "What to Expect When You’re Expecting"!

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων και του πρωταγωνιστικού της ρόλου, η διάσημη ηθοποιός φόρεσε μiα μεγάλη, πρόσθετη κοιλιά εγκύου. Φαίνεται όμως πως η Cameron δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου, αφού καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά και των διαλειμμάτων, κρατούσε την κοιλιά της στοργικά!

Η ταινία, μια ρομαντική κομεντί σε σκηνοθεσία Kirk Jones, είναι η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του παγκοσμίως γνωστού, ομώνυμου best seller της Heidi Murkoff, το οποίο μάλιστα φιγουράριζε στις best selling λίστες των New York Times για πάνω από 500 βδομάδες! Με αυτά τα στοιχεία ως δεδομένα, την απόλυτη γοητεία και την κωμική φλέβα της Diaz αλλά και τα ονόματα των Jennifer Lopez, Brooklyn Decker και Matthew Morrison στο cast, όλα δείχνουν πως η ταινία βαδίζει στα χνάρια της επιτυχίας του αγαπημένου απανταχού των εγκύων βιβλίου!

 

stylista.gr

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...