Thursday, August 25, 2011

Mila Kunis: Είναι η νέα Αngelina Jolie;

Από το "Μαύρο Κύκνο", στην αγκαλιά του Justin Timberlake


"Όλη αυτή η δημοσιότητα και η προσοχή δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και δεν είμαι σίγουρη ότι θα μου ξανασυμβεί", είχε δηλώσει η Mila Kunis το διάστημα που το όνομά της ήταν ανάμεσα στα πιο πολυσυζητημένα του Hollywood, χάρη στην συμμετοχή της στην ταινία του Darren Aronofsky "Black Swan" (2010). "Αυτή η βόλτα, κάποια στιγμή θα τελειώσει και προσπαθώ να την απολαύσω". Ένα χρόνο μετά, το όνομα της 27χρονης ηθοποιού από την Ουκρανία, συνεχίζει να φιγουράρει ανάμεσα στα top ανερχόμενα αστέρια του Hollywood, ενώ η ίδια δεν σταματά να ποζάρει σε εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών και να γίνεται στόχος δημοσιευμάτων σε σχέση με την προσωπική της ζωή. Μέσα σε όλα αυτά, το κορίτσι που χαρακτηρίστηκε ως "Η νέα Angelina Jolie", χάρη στην ομοιότητα με την 35χρονη σταρ, δεν ενοχλείται που κάποιοι την αναγνωρίζουν μόνο και μόνο από αυτή την ομοιότητα. "Δεν είναι κάτι που με βρίσκει αντίθετη. Λέω, "στ'αλήθεια το πιστεύεις αυτό; Ευχαριστώ!''. Εξάλλου οι δυο τους συναντήθηκαν στην ταινία Gia του 1998, όπου η Mila υποδύθηκε την κεντρική ηρωίδα (που ενσάρκωνε η Jolie), ως νεαρή Gia Carangi.

Για την ερμηνεία της ως Lily στην βραβευμένη ταινία του Αronofksy, η Mila Kunis βραβεύτηκε με το Marcello Mastroianni Award for Best Young Actor or Actress στο 67ο Φεστιβάλ Βενετίας. Επίσης, προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα και για Screen Actors Guild Award για τον ίδιο ρόλο. Χάρη στο "Μαύρο Κύκνο", η Mila βρέθηκε στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά καλέσματα και σε τελετές απονομών, φορώντας εντυπωσιακές τουαλέτες που αναδείκνυαν ακόμη περισσότερο το άστρο της. Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, βρίσκεται σε όλες τις λίστες με τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη. Δεν την απασχολεί όμως. "Πρέπει να βασίζεις την καριέρα σου σε κάτι άλλο πέρα από την πρώτη θέση στη λίστα του FHM με τις top 100. Η εικόνα θα ξεθωριάσει και τότε τι θα μείνει;", έχει δηλώσει.
Η καριέρα της Mila ξεκίνησε στην ηλικία των 9ετών, όταν ο πατέρας της την έγραψε σε τάξη υποκριτικής, στο Beverly Hills Studios, όπου γνώρισε την (τότε και τώρα) μάνατζερ της Susan Curtis. "Οι γονείς μου της είπαν: "Κοιτάξτε, δεν έχουμε την οικονομική άνεση για τίποτα. Δεν μπορούμε να την πάμε σε οντισιόν γιατί δουλεύουμε όλη την ημέρα. Εκείνη τους είπε: Μην ανησυχείτε. Εγώ θα τα φτιάξω όλα. Και το έκανε. Κατέληξα να κάνω το πρώτο πράγμα που ήθελα: μία διαφήμιση της Barbie. Οι γονείς μου μού επέτρεπαν να κάνω ό,τι θέλω, αρκεί να έπαιρνα άριστα στο σχολείο".

Για το ρόλο της στον Μαύρο Κύκνο, η Kunis, όπως και η Natalie Portman, η οποία κέρδισε και το Όσκαρ Γυναικείας Ερμηνείας, αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής (η Mila έχασε 10 κιλά) και να κάνουν μαθήματα μπαλέτου τέσσερις ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Στη διάρκεια των γυρισμάτων, η Kunis είχε αρκετά ατυχήματα, όπως εξάρθρωση ώμου. Τελικά, η ταινία ενθουσίασε τους κριτικούς (και η Mila το ίδιο) και συγκέντρωσε 328.000.000 δολάρια παγκοσμίως.

Ως προς την προσωπική της ζωή, η Mila Kunis είχε σχέση από το 2002 μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο με τον Macaulay Culkin (Home Alone). Σε συνέντευξή της κατά τη διάρκεια της σχέσης τους είχε δηλώσει ότι ο γάμος δεν είναι κάτι που θεωρεί σημαντικό. Επιπλέον, έχει κατ'επανάληψη δηλώσει ότι θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την προσωπική της ζωή και τον ιδιωτικό της χώρο. "Θα πεθάνω προσπαθώντας για αυτό. Είναι δύσκολο, αλλά εγώ πηγαίνω στο μπαρ που έχει τρύπα στον τοίχο και όχι στο hot μέρος". Μετά το χωρισμό της με τον Culkin, εκείνη δήλωνε κατ'επανάληψη πως δεν είναι κατάλληλο κορίτσι για σχέση λόγω του φορτωμένου της επαγγελματικού προγράμματος. Τα δημοσιεύματα δεν άργησαν να τη συνδέσουν με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "Friends with Benefits", Justin Timberlake. Παρόλο που και οι δύο το έχουν διαψεύσει, οι κοινές τους εμφανίσεις, τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και εκτός, μαρτυρούν μάλλον το αντίθετο. Στο μεταξύ η Kunis υπέγραψε ήδη την επόμενη ταινία της, στο πλευρό του James Franco.
Όχι κι άσχημα για μία... "σωσία" της Αngelina Jolie.

stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...