Thursday, August 25, 2011

H Victoria δίνει (διαχρονικές) οδηγίες για το στυλ στις διακοπές.

Αν έχεις επιστρέψει στη βάση σου, δες τα παρακάτω tips α) σαν ένα χρήσιμο guide από ένα style icon που ξέρει τι λέει ή β) σαν μια αφορμή για να προγραμματίσεις μια ακόμα μικρή απόδραση πριν φύγει το καλοκαίρι!


Η βαλίτσα των διακοπών:
«Ναι, έχω ζήσει και εγώ τον απόλυτο εφιάλτη των διακοπών αφού μου έχουν κλέψει τη βαλίτσα μου. Και το χειρότερο όλων είναι πως είχα βάλει τα πάντα μέσα, και εννοώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γι΄αυτό μην προτιμάτε να αγοράζετε ακριβές τσάντες ταξιδίων γιατί υπάρχει η πιθανότητα να κλαπούν στο αεροδρόμιο ή στο πλοίο.»
Packing tips:
«Εγώ προσωπικά δεν πάω πουθενά χωρίς την βούρτσα μαλλιών Mason Pearson, τα τσιμπιδάκια μου, ένα μικρό νεσεσέρ με καλλυντικά, οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα, την κρέμα Eight Hour της Elizabeth Arden και κρέμα ματιών. Αυτά πάνω-κάτω είναι τα βασικά.»

Σχετικά με τα μαγιό:
«Τα πολύ χαριτωμένα 50s, pin-up μαγιό με τα σλιπ-σορτσάκια ή τις φουστίτσες είναι πολύ πιο θηλυκά και sexy από μερικά shocking μαγιό που φοράνε κάποιες γυναίκες. Τα χειρότερα από όλα είναι αυτά με το πολύ ψηλό κόψιμο που παραπέμπουν στη δεκαετία του 80. Αν ανήκεις στις λάτρεις του bikini τότε αυτά που δένουν στο πλάι είναι τα πιο κατάλληλα και πολύ sexy. Τα σουτιέν που δένουν στο λαιμό είναι ιδανικά για τις γυναίκες με πλούσιο στήθος ενώ τα strapless και τα bandeau δείχνουν καλύτερα στις γυναίκες με μικρό στήθος. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες που φοράνε σουτιέν-τριγωνάκι πολύ μικρότερο από ό,τι πρέπει και το μισό τους στήθος είναι απ’ έξω. Πως μπορεί κάποιος να θεωρήσει αυτήν την εικόνα sexy;»

Πώς να διαλέξεις το χρώμα του μαγιό:
«Όσον αφορά το χρώμα του μαγιό, αυτό που πρέπει να το ταιριάξεις είναι με το χρώμα της επιδερμίδας σου. Αν για παράδειγμα έχεις σταρένια επιδερμίδα,  όπως εγώ, το καφέ είναι η τέλεια λύση ενώ αν έχεις μαυρίσει τότε το φωτεινό πορτοκαλί, το κίτρινο ή το κλασικό μαύρο δείχνουν πολύ ωραία. Δεν είναι πολλές που μπορούν να υποστηρίξουν ένα λευκό μαγιό ενώ μπορεί να δείξει χάλια αν βραχεί και γίνει see through, οπότε καλύτερα να το αποφύγεις. Για στυλ δίπλα στην πισίνα, το μεταλλικό χρυσό μαγιό και το ασημί είναι τα ιδανικά.»
Νavy μαγιό: «Κόκκινες ή μπλε ρίγες δείχνουν τέλειες στις διακοπές. Είτε λιάζεσαι στο St Tropez είτε στα ελληνικά νησιά, οι ρίγες δείχνουν πάντα τέλειες κάτω από τον ήλιο. Μπορείς επιπλέον να φορέσεις το σουτιέν του μαγιό και ένα τζιν σορτσάκι και να καταφέρεις ένα άψογο beach look.»
Sexy μαγιό: «Πάντα παίρνω στις διακοπές bikini με παρτό κόψιμο γιατί δείχνει sexy και δε αφήνουν σημάδια όταν μαυρίζω»
Curvy μαγιό: «Σώματα με καμπύλες μπορούν να δείξουν τέλεια με σουτιέν που υποστηρίζουν σωστά το στήθος και σλιπ με κορδόνια για να τα ρυθμίσεις στα σημεία που θες.»
Girlie μαγιό: «Τα μαγιό σε στυλ 50s με βολάν και φιόγκους είναι τέλεια και σε κάνουν να νιώθεις καλοντυμένη στην παραλία.»

Beachwear:
«Δε θέλω να χαλάσω τη φαντασίωση κανενός αλλά συνήθως πάω στην παραλία με flip-flops ή τις κλασικές Havaianas και με αντηλιακό. Κάποτε είχα διαβάσει πως φοράω ψηλοτάκουνα ακόμα και όταν πάω στην παραλία. Τώρα σοβαρά, γιατί να το κάνω αυτό στα Manolo Blahnik μου; Είναι κακούργημα! Επίσης, μου αρέσει να φοράω κοσμήματα από φυσικά υλικά, βραχιόλια και αλυσίδες και κοσμήματα με καλοκαιρινές πέτρες, όπως aquamarine. Αγαπώ τα μεγάλα καπέλα και κρατάω κλασικές beach bags, ψάθινες ή αδιάβροχες.»

 

stylista.gr



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...