Thursday, August 25, 2011

Ποιοι σταρ δημοπραττούν τα αποτυπώματά τους;

Μια πρωτοβουλία του Rob Lowe


Στο κτίριο του εκδοτικού ομίλου Hearst στη Νέα Υόρκη, ο Rob Lowe παρουσίασε το φιλανθρωπικό του project "Valspar Hands for Habitat", μία πρωτοβουλία που έχει σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τα θύματα της Αϊτής, μέσω του οργανισμού Habitat for Humanity. Ο 47χρονος ηθοποιός και πολλές ακόμη διάσημες προσωπικότητες δημιούργησαν πίνακες με τα αποτυπώματα των χεριών τους, οι οποίοι θα δημοπρατηθούν για τον συγκεκριμένο σκοπό.
"Ο πατριός μου υποστήριζε από παλιά το Habitat for Humanity. Όταν ήμουν 12 ετών, συνεργαζόταν μαζί τους με σκοπό τη δημιουργία κατοικιών για οικογένειες με χαμηλό εισόδημα", είπε χαρακτηριστικά. "Μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του Valspar στο Facebook και να δείτε όλα τα έργα τέχνης. Η δημοπρασία γίνεται μέσω του διαδικτύου", εξήγησε.
Ιnfo: Ανάμεσα στις διάσημες προσωπικότητες που αποφάσισαν να βάλουν ένα χεράκι μαζί με τον Lowe, χαρίζοντας τα αποτυπώματά τους, είναι η Naomi Watts, η Susan Sarandon, o Ethan Hawke, ο Calvin Klein, o Zac Posen, η Teri Hatcher και η Tori Spelling. 


stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...