Saturday, August 20, 2011

Hollywood Report: Ποιοι σταρ έμειναν "παγωτό" μπροστά στους paparazzi;

Celebs σε στιγμές αδυναμίας..


Ναι, είναι και αυτοί άνθρωποι και υποκύπτουν σε διατροφικούς πειρασμούς- μικρές αμαρτίες. Παρόλα αυτά, η εικόνα ενός supermodel ή celebrity να τρώει παγωτό στο δρόμο σίγουρα δεν είναι από τις πλέον συνηθισμένες. Κι όμως, η Stylista τους τσάκωσε με το κυπελάκι στο χέρι, έτσι για να μην έχεις τύψεις για την παγωμένη σου απόλαυση!

Η Paris Hilton, μετά από μια μέρα στην παραλία, αποφάσισε να δροσιστεί τρώγοντας παγωτό φράουλα σε χωνάκι, που είναι η αγαπημένη της γεύση.
Την Alessandra Ambrosio, που την χάνεις πού τη βρίσκεις, με ένα παγωτό στα χέρια είναι. Είναι αλήθεια, ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει πολλές φορές να απολαμβάνει τη γλυκιά της αμαρτία, όπως και τώρα στη Νέα Υόρκη.
Η Sophia Bush παραλαμβάνει από το αγαπημένο της μαγαζί "Pop Yogurt" στο Soho, παγωτό για εκείνη και τον αγαπημένο της Austin Nichols.


Έτσι εξηγούνται οι καμπύλες της Kim Kardashian! Η Kim δε χάνει ευκαιρία να απολαύσει το αγαπημένο της παγωτό χωνάκι, ξεχνώντας τους τύπους και το savoir faire.
Η January Jones είναι απόλυτα δικαιολογημένη λόγω εγκυμοσύνης. Ο φακός τη συνέλαβε να περπατάει στο Malibu απολαμβάνοντας ένα γεμάτο παγωτό κυπελάκι.
Η Jennifer Garner και η Gwen Stefani όταν βγαίνουν βόλτα με τα παιδιά τους, πάντα καταλήγουν στη λεωφόρο Montana, με ένα κυπελάκι παγωτό στο χέρι!


stylista.gr


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...